OVER DE FOTOGRAAF

Mijn naam is Erik Jansen-Whittington, ik ben professioneel fotograaf sinds 2007. Voor mij is fotografie meer dan alleen mijn brood verdienen. Verschillende mensen en gezinnen vastleggen met hun eigen mooie verhalen. Soms hele vrolijke verhalen en soms hele verdrietige maar dappere verhalen. Gebaseerd op al deze mensen en hun verhalen ben ik ooit gestart met fotografie en doe ik dit tot op de dag van vandaag nog steeds.

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd geweest in fotografie en film. Ik vind het waanzinnig mooi hoe je met handige apparaten ervoor kunt zorgen dat je een stukje van je leven vast kunt leggen en keer op keer weer kunt bekijken. Daardoor is mijn quote:

Capturing Precious Memories

 

Op welke manier je momenten ook wilt vastleggen, of het nou bruiloftsfotografie is of bedrijfsfotografie, ik fotografeer alles met een persoonlijke touch. Ik hou ervan om de mens zo puur mogelijk op de foto te krijgen, want van deze foto’s zullen mensen over een aantal jaren nog steeds zeggen dat ik het juiste moment te pakken had en ik het karakter van diegene goed op beeld heb gekregen. Het leven is kostbaar en zit barstensvol met belangrijke en emotionele momenten. Erg belangrijk om dit vast te kunnen leggen en ik ben blij dat ik dit mag doen.

 

Ik woon in het midden van het land met mijn vrouw Kimberly. Wij zijn in juli 2013 in het huwelijksbootje gestapt en hebben echt een onwijs mooie dag gehad! Uit eigen ervaring weet ik dus hoe belangrijk het is om speciale momenten mooi in beeld te krijgen.

Zo af en toe zal mijn vrouw bij een bruiloftsreportage aanwezig zijn. Zij zal mij en het bruidspaar bijstaan waar nodig. Dit zal uiteraard in goed overleg gaan.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
error: Wij houden niet van copycats. Neem gerust contact op via de contactpagina als je vragen of opmerkingen hebt.