Aron en Maud

A day to remember

Met Aron en Maud heb ik altijd al een leuke band gehad. Vanaf onze eerste gesprekken tot aan de dag zelf hebben we het altijd al gezellig gehad. Ik wist ook helemaal zeker dat dit bruidspaar prachtig op de foto zou komen. Ik ben, zoals wel vaker met het aankleedmoment zowel naar de bruid als bruidegom toe gegaan. Ik was zeer verrast door de prachtige jurk van Maud en het prachtige pak van Aron, echt een plaatje.

Na het ophaal moment (en de spetterende reactie van Aron) zijn we naar het Stoomgemaal in Nijkerk gegaan voor de fotoshoot. Hier is zowel binnen als buiten voldoende mogelijkheid om prachtige foto’s te maken. Het was ook zeer geslaagd en zoals altijd hadden we veel lol tijdens de foto’s.

Eenmaal aangekomen op de trouwlocatie gebeurde er iets wat gewoon domme pech was van mijn kant. Ik hurkte door mijn benen om mijn camera koffer op te pakken en ja hoor Whittington scheurt uit zijn broek. En niet zo’n beetje ook. Gewoon domme pech en helaas gebeuren dit soort dingen. Na een grote hoeveelheid zelfspot 😉 ben ik naar de barman gelopen om te vragen of hij een rol ducktape had liggen. Ik kon gelukkig de boel aan elkaar tapen en er was weinig meer van te zien. Het bruidspaar moest er goed om lachen dus dat was fijn 🙂

De ceremonie vond plaats bij Hoeve Sparrendam te Nijkerk. Een prachtige locatie met een burcht waar de ceremonie plaats vond. De vader van Maud heeft grotendeels de ceremonie alleen gedaan, alleen voor het officiele moment heeft de ambtenaar het huwelijk voltrokken. De vader van Maud kon de ceremonie geweldig persoonlijk maken. Echt zo mooi om zoiets mee te maken, er zat veel humor, mooie verhalen uit het verleden en emotie in.

Na de ceremonie zijn we naar de Kerk in Hooglanderveen gegaan voor de inzegening. Het was een mooie kerk en een mooie inzegening met persoonlijke muziek door een koor.

De dag sloot ik af met groepsfoto’s op de trouwlocatie waar we wederom weer veel lol hadden met elkaar. Ik heb de dag heel leuk beleefd, en ik ben heel erg blij dat ik dit geweldige bruidspaar heb mogen vastleggen.

Willen jullie mij ook als fotograaf op jullie bruiloft?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
error: Wij houden niet van copycats. Neem gerust contact op via de contactpagina als je vragen of opmerkingen hebt.