Bibi en Stephan

Een dag vol liefde!

Wat een prachtige dag was dit! Ik heb ontzettend genoten van dit bruidspaar. Ze waren zo makkelijk te fotograferen, zo mooi, zo verliefd. Stephan is van Duitse afkomst, dus er was familie aanwezig van uit twee landen, wat het ook erg gezellig maakte.

Helaas was de gezondheid van de moeder van de bruid erg slecht. Maar toch kon ze erbij zijn. Gebonden aan haar bed werd ze toch bij de blijdschap betrokken en kon alles meemaken, echt fantastisch. We zijn foto’s wezen maken in één van mijn favoriete locaties Koekbouw in Veghel. Een prachtige oude fabriek met ruwe setting. Ik had zelfs de eer om chauffeur te zijn voor dit bruidspaar. Met heerlijk muziek in de auto en onder het genot van een glas champagne heb ik het bruidspaar vervoerd.

Het was ontzettend gezellig en de review die ik heb ontvangen van Bibi en Stephan loog er niet om. Ik werd ontzettend blij en gelukkig dat ik heb mogen bijdragen aan de dag van hun leven, en deze tot in detail heb mogen vereeuwigen.

Een fantastische fotograaf!

Vooral mijn familie is erg kritisch wat betreft foto’s, dus het was nogal een zoektocht naar een fotograaf die bij ons paste. Wij hebben Erik voor het eerst ontmoet op een bruidsbeurs en dachten aan zijn foto’s te zien dat het ging om het werk van meerdere fotografen, dit bleek niet zo te zijn; Erik luistert heel goed naar de wensen van het bruidspaar en sluit daarbij goed aan in zijn eigen stijl.

Als persoon hebben wij Erik leren kennen als een vriendelijke man die met iedereen overweg kan. Als fotograaf kennen wij hem als zeer professioneel, humorvol en innovatief.

Wij zijn niet gemakkelijk op foto te zetten, maar bij Erik ging het vanzelf en hebben we zelfs echt lol beleefd aan de fotoshoot! Voor ons was de dag door omstandigheden nog emotioneler dan dat je bruiloft normaal al is en daar is Erik heel respectvol mee omgegaan.

Hij heeft alle emotionele aspecten op een zeer mooie manier weergegeven, waardoor het album wat Erik voor ons gemaakt heeft een blijvende herinnering weerspiegeld aan onze mooie en bijzondere dag.

Bibi en Stephan

Willen jullie mij ook als fotograaf op jullie bruiloft?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
error: Wij houden niet van copycats. Neem gerust contact op via de contactpagina als je vragen of opmerkingen hebt.