Clair en Daan

De vonken spatte er vanaf

Clair en Daan hebben mij ontmoet op een andere bruiloft die ik aan het vastleggen was. Via deze weg hebben ze met mij contact opgenomen en uiteindelijk voor mij gekozen.

Dit paar had een aantrekkingskracht bij elkaar wat heel bijzonder was. Zo verliefd, zo mooi, zo perfect! Tijdens de fotoshoot hebben we de eerste foto’s gemaakt in een bushokje. Dan denk je een bushokje? Dit bruidspaar heeft elkaar voor het eerst ontmoet op deze plek. Dat moet dus vastgelegd worden.

Verder was de fotoshoot een genot om te mogen doen voor hun. Ze waren zo ontzettend mooi en in voor aparte poses en ideeën. Clair is fan van ballonnen, hier heb ik dus flink op ingespeeld. De complete dag verliep heel soepel en alles was prima geregeld. Ik heb genoten!

We hebben Erik leren kennen op een bruiloft van vrienden van ons, ik was meteen onder de indruk hoe hij te werk ging. Gesprekken gehad, fotoboeken bekeken en wij wisten het zeker Erik moet de mooiste dag van ons leven vast leggen.

Je wilt de beste foto’s op de mooiste momenten maar het moet wel natuurlijk/soepel gaan en niet dat je overal je fotograaf ziet rennen. Wij hebben bij de ceremonie totaal niet door gehad dat Erik er was, maar hij was er wel en legt alle belangrijke momenten vast!

Top fotograaf!!!

Clair en Daan

Willen jullie mij ook als fotograaf op jullie bruiloft?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
error: Wij houden niet van copycats. Neem gerust contact op via de contactpagina als je vragen of opmerkingen hebt.