Dennis en Femmy

Prachtige interactie

Toen ik het eerste kennismakingsgesprek had met Dennis en Femmy was het al duidelijk dat dit een stel was die goed wisten wat ze wilden. We hadden een fijn gesprek en alles was goed besproken. Ook lieten Dennis en Femmy mij erg vrij om mijn eigen gang te kunnen gaan.

Het was een mooie dag en een eveneens mooi bruidspaar. Je kon goed zien dat ze ontzettend verliefd op elkaar waren. Als stel hadden ze zo’n leuke interactie met elkaar, prachtig om te zien en natuurlijk geweldig om vast te mogen leggen.
Dennis en Femmy trouwden in de Blauwe Zaal op het Stadhuis van Amersfoort. Een mooi en intieme bruiloft. Maar voordat zij het ja-woord aan elkaar gaven zijn we op de SoesterDuinen, het Skatepark in Vathorst en de oude waterpoort van Amersfoort “De Monnikendam” geweest om een prachtige photoshoot te doen. De Monnikendam werd begin 1400 gebouwd als onderdeel van de tweede stadsmuur van Amersfoort. Het is een nog bestaande waterpoort en onder deze poort stroomt het water van de Heiligenbergerbeek de binnenstad van Amersfoort binnen. De photoshoot was soepel, vrolijk, liefdevol … gewoon genieten.

Na de photoshoot hadden we de prachtige ceremonie met een hele leuke familie en vriendengroep. Ik werd betrokken in alles en dat voelde erg goed.

Het is echt onze droombruiloft geworden, welke op een fantastische wijze is vastgelegd door Erik. Dankzij hem en zijn prachtige foto’s kunnen wij deze dag blijven herbeleven.

Erik een zeer professionele fotograaf die met veel passie te werk gaat. Hij heeft veel goede ideeën, maar staat ook open voor eigen input. Bovendien heeft hij gezorgd voor een ontspannen sfeer en hebben wij veel lol gehad. Deze combinatie heeft geresulteerd in een prachtige fotoreportage in de Soesterduinen.

Erik nogmaals bedankt voor alles en je ziet ons snel terug voor de zwangerschapsreportage.

Dennis en Femmy

Willen jullie mij ook als fotograaf op jullie bruiloft?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
error: Wij houden niet van copycats. Neem gerust contact op via de contactpagina als je vragen of opmerkingen hebt.