Ester en Maarten

Prachtig bruidspaar met een prachtige trouwlocatie

Ester en Maarten hebben mij via familie benaderd. Via de voetbal wereld in de familie werd ik aangeraden en hebben ze voor mij gekozen om hun dag te vereeuwigen.

Dit bruidspaar was zeer verliefd en heel erg makkelijk. We hebben een hele leuke fotoshoot gehad op de prachtige locatie Het Witte Huis in Loosdrecht van de firma Finley. Deze locatie was in 2014 trouwlocatie nr.1! Alles was goed verzorgd en de ceremoniezaal was prachtig.

Kortom een prachtige dag met een heel mooi bruidspaar!

Wat was het een geweldige dag, een dag die we natuurlijk door de aanwezigheid van onze vrienden en familie, maar ook mede door Erik nooit zullen vergeten.

Erik heeft prachtige foto’s gemaakt, hij deed dat op een zeer professionele manier! Samen met Kimberley heeft hij ons op een ontspannen manier door de fotosessie heengeleid, ik die helemaal niet van foto’s maken hou. Ook hadden zij erg leuke ideeën. Dit alles heeft zich vertaald in een prachtig fotoboek en natuurlijk nog veel meer mooie foto’s.

Van heel veel mensen hebben we complimentjes gekregen over de mooie foto’s. Dus Erik en Kimberley, chapeau! Jullie zijn toppers! Dank jullie wel voor deze prachtige herinnering.

Ester en Maarten

Willen jullie mij ook als fotograaf op jullie bruiloft?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
error: Wij houden niet van copycats. Neem gerust contact op via de contactpagina als je vragen of opmerkingen hebt.