Marjolein en Dennis

Ja-woord op Kasteel Staverden

Op de Veluwe in het mooie Kasteel Staverden hebben Marjolein en Dennis elkaar het ja-woord gegeven. Kasteel Staverden is ongeveer een eeuw oud, maar wordt door zijn veel langere geschiedenis in plaats van een landhuis steevast ‘kasteel’ genoemd. Het kasteel behoorde tot de oudste bezittingen van de Gelderse graven die er waarschijnlijk al in de 12e eeuw een hof hadden.

Marjolein en Dennis hadden heel goed in hun hoofd wat zij graag wilden voor hun huwelijksdag. Dit maakte het voor mij gemakkelijk om de foto’s te maken. Het prachtige landgoed van Staverden werkte hier natuurlijk ook goed bij mee. Op dit prachtige landgoed hadden we eerst een beetje regen,maar gelukkig hield dit snel op en konden we verder zonder paraplu. Er waren zo veel mooie plekken en daar hebben we ook gretig gebruik van gemaakt.

Na het ja-woord was er ’s avonds ook een geweldig feest waar familie en vrienden nog lekker konden na praten over deze prachtige dag.

Erik is geen onbekende voor ons, maar we hadden nog geen ervaring met zijn fotografiekunsten. Na een oriëntatiegesprek wisten we dat onze dag prachtig zou worden vereeuwigd op de foto.

De professionaliteit en passie voor het vak straalt er aan alle kanten vanaf. We hadden Erik de vrije hand gegeven en dat heeft zich uitbetaald in schitterende en hele originele foto’s. Op de dag heeft Erik voor een ontspannen sfeer gezorgd en had je niet door dat hij er was.

Daarna in spanning wachten op het album wat ontzettend snel klaar was! Daarnaast hadden wij er ook nog een hele mooie slideshow van de dag bij.

Erik topper, je hebt onze verwachtingen, en die waren best hoog, overtroffen! Hiervoor onze dank.

Marjolein en Dennis

Willen jullie mij ook als fotograaf op jullie bruiloft?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
error: Wij houden niet van copycats. Neem gerust contact op via de contactpagina als je vragen of opmerkingen hebt.