Richard en Sharona

Wat een prachtig bruidspaar!

Sharona en Richard hebben mij leren kennen op de beurs in Eindhoven. We hadden daar een heel leuk en fijn gesprek waardoor het meteen klikte. Ik ben daarna bij hen op bezoek geweest en hebben we alles meteen goed doorgenomen. Ze zijn getrouwd in de prachtige Basiliek van Oudenbosch. Ik ervoer deze plek als St. Pieter in het klein, wat fantastisch mooi!

De dag verliep heel fijn. Richard kwam zijn prachtige bruid ophalen in een stretch limousine. Daarna zijn we foto’s wezen maken vlak bij hun ouderlijk huis. Zij wilden als origineel idee een gastenboek met een foto van de fotoshoot op de dag zelf. Sharona had een drukkerij gevonden die dit kon realiseren en ik heb tijdens de fotoshoot de mooiste foto direct doorgestuurd naar de drukkerij. De mensen waren ’s avonds perplex dat dit mogelijk gemaakt werd.

Na de kerkelijke inzegening gingen we foto’s maken vlakbij de Basiliek. Oudenbosch is een prachtig dorp waar je vele locaties tot je beschikking hebt. Daarna gingen we naar de feestlocatie voor de ceremonie, de receptie, het diner en het feest. De ceremonie was een heel intiem, mooi plaatje. Kimberly was mee voor de videografie.

Tijdens het diner heb ik een slideshow gemaakt van de fotoshoot waar tijdens de aanvang van het feest geweldige reacties op kwamen. Prachtig zo’n gevoel tijdens een bruiloft.

Richard en Sharona bedankt voor deze ervaring. Ik heb genoten!

Willen jullie mij ook als fotograaf op jullie bruiloft?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
error: Wij houden niet van copycats. Neem gerust contact op via de contactpagina als je vragen of opmerkingen hebt.