Roland en Manouk

Een sprookje

Roland en Manouk zijn hele goede vrienden van ons en aarzelde niet dat na het aanzoek ik direct als fotograaf werd gereserveerd 🙂 Ze hebben ons ook volledig betrokken bij de ontwikkelingen omtrent de dag. We zijn samen naar de trouwlocatie geweest en hebben daar een fijne middag doorgebracht.

De trouwlocatie het prachtige Slot Zeist is echt ontzettend mooi. Om het slot heen een prachtig park en in het slot hele mooie schilderijen en lange gangen. Ik was dus helemaal in mijn element. Ik heb de dag heel mooi en emotioneel ervaren aangezien het hele goede vrienden van ons zijn. Ik beleefde de ceremonie helemaal mee met dit bruidspaar en ik heb ontzettend genoten.

De dag werd heel leuk voorgezet met een fijne receptie en daarna een heerlijk diner. Als kers op de taart hadden mijn vrouw en ik de eer om als chauffeur te mogen dienen voor dit bruidspaar. Ze hebben dus met ons meegereden ook s’avonds met hun vertrek.

Dankzij de professionele maar ook persoonlijke benadering, heeft Erik onze bruiloft vast weten te leggen op de manier die het beste bij ons past. De dag zelf verliep soepel dankzij alle tips en ervaringen die hij van te voren met ons heeft gedeeld en daardoor konden we op een relaxte manier, met veel humor en gezelligheid een fantastische fotoshoot beleven!

Tijdens de ceremonie hebben wij hem niet eens opgemerkt, maar de mooiste momenten zijn vastgelegd dus dat is absoluut een compliment!

Roland en Manouk

Willen jullie mij ook als fotograaf op jullie bruiloft?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
error: Wij houden niet van copycats. Neem gerust contact op via de contactpagina als je vragen of opmerkingen hebt.