Rosanne en Mike

Een dag vol emotie

Rosanne en Mike zijn onze beste vrienden en wat is nou mooier dat ik mijn passie mag loslaten op onze beste vrienden. Een grote eer die ik nooit zal vergeten. Alles aan deze dag was perfect.

Ze zijn al ruim een jaar bezig met het aankleden van deze dag. Met een vintage Amerikaans thema was de dag echt uniek. Mike al marinier is getrouwd in zijn uniform. Later op de dag heeft hij zich omgekleed in een prachtig pak. Rosanne in een prachtige jurk die straalde! Het bruidspaar wilde elkaar ook niet zien tot aan de ceremonie.

Ik werd gevraagd om Mike’s eerste reactie vast te leggen, dit is ook gelukt en hij was letterlijk in shock om zijn prachtige bruid voor het eerst te zien. Omdat het onze vrienden zijn heb ik de dag ook met veel emotie beleefd, dit is ook tot een geweldig resultaat gekomen in de foto’s. Dit paar is zo ontzettend verliefd, zo perfect en ze passen zo goed bij elkaar. Echt gemaakt voor elkaar en echte liefde BESTAAT! Dit stralen zij ook volledig uit. De dag was geweldig, met een prachtige locatie Landgoed Groenendaal in Heemstede.

Bedankt voor deze onvergetelijke eer lieverds.

Bruidsalbum & Wedding Video

Willen jullie mij ook als fotograaf op jullie bruiloft?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
error: Wij houden niet van copycats. Neem gerust contact op via de contactpagina als je vragen of opmerkingen hebt.