BLIJE KLANTEN

WoW, Erik! Wat een prachtige foto’s hebben wij! Wat heb je alles, maar dan ook alles weten vast te leggen. En hoe? Elke traan, elke lach, trotse oma’s, lieve kindjes, gezellige vrienden en ontroerde ouders, niks ging er aan jouw lens voorbij zonder dat je dit hebt vastgelegd. Met jouw enthousiasme en professionaliteit wist je zelfs ons saaie groepsfotomoment leuk te maken en had je beste ideeën tijdens onze onze fotoshoot, wat een voorbereiding. Onze foto’s doen jouw slogan eer aan, Capturing Precious Memories. Wat een kanjer ben jij!

Rosanne en Mike

Bekijk hun foto's

Erik heeft tijdens onze bruiloft prachtige foto’s gemaakt! Tijdens de shoot kregen we goede aanwijzingen en was het een relaxt moment met prachtige foto’s als resultaat. Erik heeft voor ons een slideshow gemaakt van de foto’s van de shoot, welke afgespeeld werd tijdens onze openingsdans, wat ook heel leuk is voor de (avond) gasten, zodat zij ook kunnen meegenieten van wat er overdag is gebeurd!

Alle voorbereidingen waren ook prima geregeld, meerdere gesprekken vooraf gehad en bij vragen is hij zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar en krijg je snel reactie. Erik heeft de locaties voor de shoot van tevoren bezocht, zodat hij precies wist op welke manier de mooiste foto’s kunnen worden gemaakt. Wij zijn meer dan tevreden!

Marten en Yvonne

Bekijk hun foto's

Heel erg bedankt Erik, je hebt onze bruiloft met prachtige foto’s vastgelegd! Wij voelden ons erg op ons gemak bij jou (en je vrouw) waardoor we erg veel plezier hebben beleefd aan de fotoreportage.

Tijdens de ceremonie en de rest van de bruiloft hebben we je nauwelijks opgemerkt en heb je (vrijwel onzichtbaar) de speciale momenten en emoties heel mooi vastgelegd. Ook mooie shots gemaakt van kinderen en (groot)ouders.

Top gedaan!

Bert en Iréne

Bekijk hun foto's

Wij hebben jou ervaren als een betrouwbare professionele fotograaf. Prettige samenwerking, onopvallend aanwezig om de mooiste momenten vast te leggen.

Ons trouwalbum is super! Onze onvergetelijke dag is zo mooi vastgelegd! Dank je wel!

Elke en Dennis

Bekijk hun foto's

Het is echt onze droombruiloft geworden, welke op een fantastische wijze is vastgelegd door Erik. Dankzij hem en zijn prachtige foto’s kunnen wij deze dag blijven herbeleven.

Erik een zeer professionele fotograaf die met veel passie te werk gaat. Hij heeft veel goede ideeën, maar staat ook open voor eigen input. Bovendien heeft hij gezorgd voor een ontspannen sfeer en hebben wij veel lol gehad. Deze combinatie heeft geresulteerd in een prachtige fotoreportage in de Soesterduinen.

Erik nogmaals bedankt voor alles en je ziet ons snel terug voor de zwangerschapsreportage.

Dennis en Femmy

Bekijk hun foto's

Bij deze wil ik Erik nog bedanken voor de bedrijfsreportage die hij voor me gemaakt heeft. Ik heb een chiptunings bedrijf in Amersfoort. Regelmatig krijg ik daar erg mooie en vaak exclusieve auto’s over de vloer.

En toen was het zo ver dat ik een gloednieuwe Jaguar en een Audi R8 had staan. Dat was voor mij het moment om Erik te bellen om een mooie bedrijfsreportage te laten maken. Het zonnetje scheen lekker en de bolides schitterden in de zon.

Al met al een mooie dag en de genomen foto’s worden nu gebruikt als PR op mijn website.

Erik bedankt zover. Er komen binnenkort weer carmeetings op de zaak en zou tegen die tijd erg graag weer gebruik maken van jouw service.

Jeroen van Beek

Als verrassing voor mijn ouders hebben we met de rest van het gezin een photoshoot gedaan in de Soesterduinen.

Door Erik’s relaxte houding en zijn vermogen om ook mijn kleine nichtjes goed op de foto te krijgen, was het voor iedereen heel ontspannen. Het resultaat is dan ook super, de foto hangt in groot formaat op acrylglas prominent aan de muur. De foto is haarscherp, de compositie speels en de kleuren zijn prachtig.

Daarnaast was de service van Erik subliem: heel snel en behulpzaam. Erik, nogmaals bedankt!

Alzira en Robert

We had a photoshoot with Erik on the beach in Rome (Italy). We have to admitt that we were a little nervouw, but Erik made us feel very comfortable from the first second.

It was really a kind of teamwork, we told him what we would like and Erik shared his professional ideas. We ended up having a lot of fun and before we knew it, the shoot was over.

The results are amazing and we still can’t decide which picture we like most 😉

Thank you for everything Erik!

Matteo and Rosanne

Ik ben bij Erik geweest voor een zwangerschapreportage. Ik zat in mijn 2e zwangerschap en wilde mijn mooie bolle buik graag laten vastleggen.

Erik heeft ontzettend mooie foto’s gemaakt en deze gebundeld in een geweldig album. Ook de foto’s met mijn zoontje van toen 2,5 jaar oud in combinatie met mijn buik zijn erg mooi geworden.

Omdat wij zo tevreden waren over de foto’s en diensten van Erik, hebben wij vorige maand met ons hele gezin een fotoshoot gedaan. Ook dit zijn weer erg mooie en bijzondere foto’s geworden.

Erik is een professionele fotograaf die je goed op je gemak weet te stellen en een mooie stijl van fotograferen heeft. Wij zijn erg blij met beide reportages.

Bianca van Eijden

Erik, ontzettend bedankt voor de mooie foto’s die je hebt gemaakt op onze bruiloft! We zijn heel blij met het resultaat.
Tijdens de afspraken voor de bruiloft was Erik goed voorbereid. De afspraken waren steeds professioneel, maar gezellig. We zijn zelfs een keer samen wat gaan eten na het bekijken van de fotoshoot-locatie.
Op de bruiloft was het fijn om Erik erbij te hebben, hij weet je gerust te stellen, en denkt aan alles. Hij had bijvoorbeeld een dekentje bij zich zodat onze kleding niet vies werd als we ergens op moesten zitten voor een foto. En het wijntje achter in de auto was heerlijk 🙂 Toen een flitser het niet deed is Kim een nieuwe gaan halen, terwijl wij naar de volgende locatie reden, zodat we hier geen vertraging door opliepen. Super!
En wat was het leuk om de dag na de bruiloft al een paar foto’s te krijgen. Na een paar weken konden we het album ophalen, en deze is erg mooi geworden. We zijn erg blij met de foto’s, en het album is super mooi gemaakt. We zouden iedereen aanraden om Erik te kiezen als fotograaf voor de bruiloft!
Laetitia en Rik

Bekijk hun foto's

Erik heeft de foto’s gemaakt op onze bruiloft. Het is ongelooflijk hoe hij je op je gemak laat voelen en hoe leuk het is om hem erbij te hebben op je grote dag. Hij zit vol super gave ideeën met als resultaat dan ook een geweldig mooi album en een enorm aantal te gekke foto’s.

We raden Erik iedereen aan! Wat een TOP fotograaf! Erik bedankt voor alles!

Bram en Marit

Bekijk hun foto's

Toen jij voor het eerst bij ons langs kwam voor een kenningsmakingsgesprek voelde het meteen goed en daarom hebben we jou als onze fotograaf genomen. Je hebt ons heel veel informatie gegeven op dat moment, en je had hele mooie albums bij je om een 1e indruk te krijgen hoe jij de foto’s maakt.

Tijdens het 2e gesprek heb je ons ook nog meer advies gegeven voor op de trouwlocatie en feestlocatie. Op de grote dag heb jij hele mooie foto’s van ons en de familie gemaakt, we merkten niet dat je aanwezig was. Vooral jouw humor tussen het maken van de foto’s gaf ons een heel goed gevoel.

Je hebt onze gasten goed op hun gemak gesteld en ze waren zeer over je te spreken. Met de fotoshoot op de trouwlocatie heb je ons ook op ons gemak gesteld ondanks dat je wist dat er een emotionele gedeelte zou komen voor de bruid. Wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat met een mooi trouwalbum en een mooie dvd. Echt een dag om nooit te vergeten.

Erik, bedankt voor een top dag die wij hebben beleefd. Wij zullen nog heel vaak in het trouwalbum kijken en de dvd wordt natuurlijk aan al onze vrienden getoont.

Joshua en Petra

We hebben Erik leren kennen op een bruiloft van vrienden van ons, ik was meteen onder de indruk hoe hij te werk ging. Gesprekken gehad, fotoboeken bekeken en wij wisten het zeker Erik moet de mooiste dag van ons leven vast leggen.

Je wilt de beste foto’s op de mooiste momenten maar het moet wel natuurlijk/soepel gaan en niet dat je overal je fotograaf ziet rennen. Wij hebben bij de ceremonie totaal niet door gehad dat Erik er was, maar hij was er wel en legt alle belangrijke momenten vast!

Top fotograaf!!!

Clair en Daan

Bekijk hun foto's

Wat was het een geweldige dag, een dag die we natuurlijk door de aanwezigheid van onze vrienden en familie, maar ook mede door Erik nooit zullen vergeten.

Erik heeft prachtige foto’s gemaakt, hij deed dat op een zeer professionele manier! Samen met Kimberley heeft hij ons op een ontspannen manier door de fotosessie heengeleid, ik die helemaal niet van foto’s maken hou. Ook hadden zij erg leuke ideeën. Dit alles heeft zich vertaald in een prachtig fotoboek en natuurlijk nog veel meer mooie foto’s.

Van heel veel mensen hebben we complimentjes gekregen over de mooie foto’s. Dus Erik en Kimberley, chapeau! Jullie zijn toppers! Dank jullie wel voor deze prachtige herinnering.

Maarten en Ester

Bekijk hun foto's

Erik is geen onbekende voor ons, maar we hadden nog geen ervaring met zijn fotografiekunsten. Na een oriëntatiegesprek wisten we dat onze dag prachtig zou worden vereeuwigd op de foto.

De professionaliteit en passie voor het vak straalt er aan alle kanten vanaf. We hadden Erik de vrije hand gegeven en dat heeft zich uitbetaald in schitterende en hele originele foto’s. Op de dag heeft Erik voor een ontspannen sfeer gezorgd en had je niet door dat hij er was.

Daarna in spanning wachten op het album wat ontzettend snel klaar was! Daarnaast hadden wij er ook nog een hele mooie slideshow van de dag bij.

Erik topper, je hebt onze verwachtingen, en die waren best hoog, overtroffen! Hiervoor onze dank.

Dennis en Marjolein

Bekijk hun foto's

Wij zijn in september getrouwd. Erik deed voor ons de fotoreportage.

Dit is onwijs goed gelukt en de foto’s zijn echt heel bijzonder mooi geworden. We waren ook echt blij dat Erik ’s avonds met ons trouwfeest erbij was om foto’s te maken.

Erik weet wat hij doet en hoe hij het moet doen. Erik … bij deze nogmaals bedankt.

Michael en Chantal

We kijken nog iedere dag terug op een prachtige dag en dankzij jouw waanzinnige foto’s en fotoalbum is dit een blijvende en tastbare herinnering.

We hebben elkaar ontmoet op de beurs in Eindhoven en er was meteen een klik. Je bent iemand die weet waar die het over heeft en professioneel op zowel de dag zelf als in het maken van de foto’s en het fotoalbum. Daarnaast ben je relaxt en spontaan, waardoor het voor ons meteen vertrouwd en ontspannen aanvoelde. Dit is ook goed terug te zien op de foto’s. We konden onszelf zijn en lol hebben samen en jij legde deze emoties op een mooie manier vast. Je kreeg het voor elkaar om er te zijn, zonder dat wij dit doorhadden. Dit heeft geresulteerd in waanzinnige foto’s. Door jouw spontaniteit, gezelligheid, creativiteit, professionaliteit en passie voor wat je doet, kunnen wij elke dag herinnerd worden aan de mooiste dag van ons leven. Dank je wel hiervoor.

Ook onze familie en vrienden vonden de foto’s erg mooi. Bedankt dat jij de mooiste dag van ons leven het vastgelegd. Succes met de rest van je werk en het maken van prachtige foto’s.

Aron en Maud

Bekijk hun foto's

Dankzij de professionele maar ook persoonlijke benadering, heeft Erik onze bruiloft vast weten te leggen op de manier die het beste bij ons past. De dag zelf verliep soepel dankzij alle tips en ervaringen die hij van te voren met ons heeft gedeeld en daardoor konden we op een relaxte manier, met veel humor en gezelligheid een fantastische fotoshoot beleven!

Tijdens de ceremonie hebben wij hem niet eens opgemerkt, maar de mooiste momenten zijn vastgelegd dus dat is absoluut een compliment!

Roland en Manouk

Bekijk hun foto's

Een fantastische fotograaf!

Vooral mijn familie is erg kritisch wat betreft foto’s, dus het was nogal een zoektocht naar een fotograaf die bij ons paste. Wij hebben Erik voor het eerst ontmoet op een bruidsbeurs en dachten aan zijn foto’s te zien dat het ging om het werk van meerdere fotografen, dit bleek niet zo te zijn; Erik luistert heel goed naar de wensen van het bruidspaar en sluit daarbij goed aan in zijn eigen stijl.

Als persoon hebben wij Erik leren kennen als een vriendelijke man die met iedereen overweg kan. Als fotograaf kennen wij hem als zeer professioneel, humorvol en innovatief.

Wij zijn niet gemakkelijk op foto te zetten, maar bij Erik ging het vanzelf en hebben we zelfs echt lol beleefd aan de fotoshoot! Voor ons was de dag door omstandigheden nog emotioneler dan dat je bruiloft normaal al is en daar is Erik heel respectvol mee omgegaan.

Hij heeft alle emotionele aspecten op een zeer mooie manier weergegeven, waardoor het album wat Erik voor ons gemaakt heeft een blijvende herinnering weerspiegeld aan onze mooie en bijzondere dag.

Bibi en Stephan

Bekijk hun foto's

In september zijn wij in het huwelijk getreden.

Wat een fantastische dag met vrienden, familie en kennissen was het. En dit is op fantastische wijze door Erik samen met zijn vriendin op de camera vastgelegd. Door dit op een gezellige maar toch professionele manier te doen, was het echt iets wat de dag helemaal compleet maakte!

Erik, en natuurlijk Kimberley, hartelijk bedankt voor het kunstwerkje wat jullie hebben gemaakt.

Bob en Lydia

Wij hadden Erik als fotograaf op onze bruiloft! Ondanks dat het op zich al een hele mooie dag was, heeft Erik bijgedragen om deze dag nog mooier te maken voor ons en het voor eeuwig vast te leggen!

Wij houden beiden niet zo van foto’s en poseren, dus we zagen er ook een beetje tegenop! Maar Erik heeft ervoor gezorgd dat wij ontzettend ontspannen waren en het niet als echt poseren voelde! Niet alleen op de dag zelf hebben we totaal kunnen genieten en wisten we dat de foto’s in goede handen waren, ook de voorbereidingen ervoor heeft Erik ons geheel uit handen genomen! Iets wat erg prettig is omdat er al zoveel te regelen valt!

Ik heb Erik ook een aantal malen gezegd dat ik overal stress over had, behalve over de foto’s omdat dat allemaal zo goed geregeld was! En het resultaat mag er zijn.

Ons trouwalbum is echt zo ontzettend perfect en een prachtige weerspiegeling van onze mooie dag! Je kan zien dat er veel zorg en liefde en professionaliteit in is gestopt!

Erik, nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s en de geweldige begeleiding, de ontspannen manier van foto’s maken! En als we weer een fotograaf nodig hebben, bellen we je.

Marieke en Murat

Ik ben bij Erik geweest voor een zwangerschaps reportage. Ik was toen 34 weken zwanger van mijn 2e kindje en wilde graag mijn zwangere buik vastgelegd hebben.

Tijdens de fotoshoot wist Erik mij snel op mijn gemak te stellen. Ik had nog niet eerder een fotoshoot gedaan, dus hij gaf mij tips/aanwijzingen voor diverse houdingen en posities. De fotoshoot was lekker ongedwongen en relaxed waardoor er hele mooie foto’s uit voort zijn gekomen.

Erik heeft diverse foto’s geselecteerd en hier een ontzettend mooi fotoboek van gemaakt. De diversiteit van de foto’s en de kwaliteit waren echt boven mijn verwachtingen. Top! Onze zoontje is inmiddels geboren dus we zullen gauw terugkomen voor een fotoshoot met het gezin.

Erik, nogmaals bedankt voor deze mooie herinnering aan mijn zwangerschap.

Natalie

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
error: Wij houden niet van copycats. Neem gerust contact op via de contactpagina als je vragen of opmerkingen hebt.