TROUWEN IN HET BUITENLAND

Wat een romantisch idee om in het buitenland te gaan trouwen! Het landschap en de architectuur zijn zoveel anders dan in ons land en vaak is er ook grote kans op mooi weer. Hoe fijn zou het zijn als jullie ook daar een fotograaf bij jullie hebben die deze dag vast zou kunnen leggen.

Het is wel belangrijk om te weten dat je niet in elk land officieel kunt trouwen. Bij sommige landen schijnt het zelfs een enorme papieren rompslomp met zich mee te brengen. Voor meer informatie hierover, kijk dan even op de website van de Rijksoverheid. Om bepaalde papieren rompslomp te kunnen ontlopen, kunnen jullie ook in Nederland voor de wet trouwen en een symbolische ceremonie doen in het land van jullie dromen. Een huwelijk en een huwelijksreis in één.

Als fotograaf ga ik graag met jullie mee om deze speciale dag voor jullie vast te leggen. Het fijne aan een fotograaf uit eigen land is dat wij elkaar van te voren kunnen ontmoeten en de gehele dag door kunnen spreken. Zodat alles vastgelegd wordt wat jullie graag vastgelegd willen hebben.

 

Welke kosten brengt dit met zich mee?

Op de homepagina staan de tarieven beschreven. Deze tarieven bereken ik ook voor een bruiloft in het buitenland. Ik hanteer alleen wel een MINIMUM van 10 uur fotografie zodat ik jullie hele bruiloft goed vast kan leggen.

Bovenop mijn normale tarieven komen er extra kosten bovenop waarin reis- en verblijfskosten voor mij zijn verrekend. Hieronder staan mijn basistarieven. Daar bovenop moeten de volgende tarieven opgeteld worden:

 

Bruiloft Benelux + € 500,- incl. BTW
Bruiloft verder in Europa + € 1.000,- incl. BTW
Bruiloft buiten Europa + € 2.000,- incl. BTW

PLATINUM

12 uur fotografie
2.250,-/incl. BTW
  • Alle foto’s in hoge resolutie
  • Alle foto’s op kleiner formaat voor internetgebruik
  • Alle foto’s op een USB-stick in een luxe box
  • 3 persoonlijke gesprekken
  • Via internet op zoek naar mooie omgeving rondom locatie
  • Een slideshow van de fotoshoot wat direct in de avond getoond kan worden

Willen jullie mij ook als fotograaf op jullie bruiloft?

NEEM CONTACT OP

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
error: Wij houden niet van copycats. Neem gerust contact op via de contactpagina als je vragen of opmerkingen hebt.